ArtSense Forum tekee näkyväksi ajankohtaisia aiheita ja herättää niistä keskustelua. Se havahduttaa uusiin näkökulmiin, haastaa ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja auttaa rakentamaan yhteistä tulevaisuuden suuntaa.

Pelkkä tiedonjako ei riitä toiminnan muutokseen. Yhdistämme valmennuksissamme tiedon, tunteen ja konkreettisten taitojen harjoittelun, joista syntyy omakohtainen ja yhteisöllinen kokemus. Toiminnalliset ja kokemukselliset valmennukset vaikuttavat syvällisesti arvojen, asenteiden ja ammatillisen identiteetin tasoilla saakka.

”70 tuntia viikossa ei riitä. Ton porukan motivaatio ei riitä, vaikka tavoitteet on ihan selvät. Tää on kuin polkis pyörää ilman ketjuja.” Tältä näyttää merkittävän kansainvälisen projektin johtoon nimetyn Mikan elämä näyttelijä Niina Nurmisen ohjaamassa ja huippunäyttelijöiden tähdittämässä Pomomissio-lyhytelokuvassa.

Jotta uudistus saavuttaisi tavoitteensa, on onnistuttava vaikuttavimman etenemistavan ja keinojen valinnassa. Tämän vuoksi keskitymme konsultoinnissamme vaikuttavuuteen. Teorioiden sijaan huomio on uudistusten käytäntöön viemisessä. Olemme erikoistuneet asiakas- ja työyhteisökokemukseen ja niiden johtamiseen kokonaisuutena. Autamme asiakkaitamme välttämään sudenkuopat ja onnistumaan muutoksen johtamisessa.