Niina Nurminen

Niina Nurminen

Perustaja ja luova johtaja, työyhteisövalmentaja

+358 50 327 6603 Linkedin

Niina vastaa ArtSensen valmennustoiminnasta. Hänet tunnetaan arts & business ammattilaisten ja teatterilähtöisten työelämävalmennusten uranuurtajana Suomessa. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Niina on teatteritaiteen maisteri, joka on tehnyt pitkän uran myös näyttelijänä.

Kimmo Huhtimo

Kimmo Huhtimo

Toimitusjohtaja, johdon konsultti

+358 40 131 6628 Linkedin

Kimmo auttaa ArtSensen asiakkaita muutostilanteiden johtamisessa. Hänet tunnetaan asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamisen osaajana ja pioneerina eri yritysten johtotehtävissä. ”Uudistumisen ei tarvitse olla pohjaan palanutta pakkopullaa. Taiteilijoiden osaaminen auttaa ihmiskeskeisessä ja vaikuttavassa muutoksessa.” Koulutukseltaan Kimmo on DI.

ArtSense valmentajat

Valmentajat koostuvat eri alan taiteilijoista, joilla on pedagogista osaamista ja pitkä kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

Tero Annanolli

kuvataiteilija, opettaja ja taidepedagogi

Hanna Brotherus

koreografi, ohjaaja ja tanssitaiteilija

Taina Mäki-Iso

teatteriohjaaja, valmentaja ja klovni

Jyrki Haapala

koreografi, tanssitaiteilija ja valmentaja

Raquel Benmergui

graafinen fasilitaattori, valmentaja

Lotta Lindroos

Lotta Lindroos

Näyttelijä, valmentaja

ArtSense näyttelijät

Kaikki näyttelijämme ovat alansa arvostettuja ammattilaisia, joilla on Forum-teatterin ja perinteisen näyttelijän työnsä ohella kokemusta mm. käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta, opettamisesta ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Ryhmään kuuluvat Kris Gummerus, Kaija Kiiski, Vera Kiiskinen, Lotta Lindroos, Taisto Oksanen, Cécile Orblin, Jarkko Pajunen, Kaija Pakarinen, Tuomas Rinta-Panttila, Jaana Pesonen, Carl-Kristian Rundman, Niina Sillanpää, Terhi Suorlahti, Timo Välisaari ja Ilkka Villi.

Jaana Pesonen
Kaija Pakarinen
Cécile Orblin
Ilkka Villi
Tuomas Rinta-Panttila
Taisto Oksanen
Niina Sillanpää
Carl Kristian Rundman
Jarkko Pajunen
Veera Kiiskinen
Terhi Suorlahti
Lotta Lindroos