page contents

ArtSense Forum – 100 tarinaa työstä

Forum-teatteri on kansainvälinen teatterilähtöinen menetelmä, jota sovellamme työelämään. Tarina tekee näkyväksi arjen kohtaamisia, tuo tunnetta tiedonjakamisen rinnalle ja herättää tasavertaista keskustelua tärkeistä aiheista. Ammattinäyttelijöiden toteuttamina tilaisuudet ovat elämyksellisiä ja havahduttavia. Ne innostavat ideoimaan ja oppimaan yhteisöllisesti. Tarina syntyy asiakkaan todellisista aiheista, kehittyy työyhteisön mukana ja jää elämään ihmisten arkeen.

”Huippunäyttelijöiden työtä! Todellista vuorovaikutuksen ilotulitusta.”

Muutamia esimerkkitarinoitamme

FINEAXE

Hirsiteollisuuden vientiyritys, jonka hirsimökkien kulta-aika on ohi. Seismisestä puurakentamisesta voi löytyä uutta innovaatiota ja vientiä maailmalle.

Huima kumppani

Digitalisaatio tulee, oletko valmis?

Työelämä muuttuu vauhdilla. Lisää rohkeutta ja osaamisen päivittämistä digiaikaan.

Perhe on paras

Luottamusta, luopumista ja verokarhupainia

Sukupolvenvaihdosta suunnitteleville ja sen kanssa kamppaileville perheyrittäjille.

Kirveellä töitä

Miehen mittaiset yhteistoimintaneuvottelut

Tukea ja tiukkojen tilanteiden johtamista työyhteisön kipukohdissa. Rakennetaan yhteisöllisyyttä, avoimuutta ja luottamusta koko henkilökunnan kesken.

Hirsiä ja ihmisiä

Tiimityötä yli siilorajojen

Esimiehille ja tiimeille, jotka haluavat lisätä keskinäistä yhteistyötä ja ymmärrystä.

Kypärästä kiinni!

Työturvallisuuden johtaminen ja vastuullisuus työmaalla

Työmaapäälliköille ja vastuuhenkilöille, jotka tavoittelevat tapaturmien nollatulosta.

FASADI FLOORS

Matto- lattia- ja seinäpintoja valmistava yritys, joka muuttaa koko tuotantonsa hiilineutraaliksi vuoteen 2025 mennessä, mutta kestääkö talous?

Johtoa ryhmälle

Vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan johtaminen

Johtoryhmille ja hallitusammattilaisille vastuullisesta liiketoiminnasta, sijoittamisesta sekä hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä.

Ilmastoteatteri- Climate Theatre

Trilogia ilmastonmuutoksesta, toivosta ja todellisesta bisnesmahdollisuudesta.

Miten uudistaa yrityksen koko strategia ja liiketoiminta hiilineutraaliin suuntaan ennen kuin kilpailijat ehtivät ensin, asiakkaat valitsevat toisin ja lainsäädäntö puuttuu peliin? Muutos voi saada alkunsa yksittäisen työntekijän ideasta ja kasvaa merkittäväksi innovaatioksi, mutta tukeeko johtaminen uudistuvaa kulttuuria, luovaa ajattelua ja ihmisten innostumista?

Lue ja katso lisää Ilmastoteatterista tästä.

Suomalaisten henkilökohtainen hiilijalanjälki on yksi maailman suurimmista. Ilmastonmuutoksen hidastamiseen tarvitaan myös sinua. Ole ilmastonhaltija, allekirjoita www.ilmastolupaus.fi.

TERVEYS TAMMI

Markkinoiden paras yksityinen lääkäriasema sen jälkeen, kun asiakas- ja työyhteisökokemus on kehitetty huippuunsa.

Vuoronumero 969

Martta Miettisen palvelupolku on mutkikas Terveys Tammen lääkäriasemalla. Terveys- ja sosiaalialan henkilökunnalle, joka haluaa kehittää ainutlaatuista kohtaamista ja asiakaskokemusta.

Klaffi

Kamera käy! Terveys Tammen päivittäissarjan kuvauksissa on kiire ja päivän viimeinen kuva pitäisi saada purkkiin. Miten mahdottoman tilanteen edessä tehdään laatua? Tervetuloa kuvauksiin!

MASSISEN KONE

Elektroniikkaan ja kodinkonetekniikkaan keskittynyt vähittäismyyntiketju joutuu korjaamolle, kun myynti sakkaa. Varikkopysähdys on paikallaan.

Pako X-sellistä

Mahtuvatko ihmiset excel-kaavioon? Esimiehille ja johtajille, jotka uhmaavat prosessijohtamista ja mikromanageeraamista ja haluavat kehittää aitoa johtajuutta.

Ilon kautta

Erilaiset persoonat ja vuorovaikutustyylit tulevat tutuksi ja ymmärrys itsestä ja toisista lisääntyy. Johtamis- ja esimiestehtävissä sekä tiimityössä toimiville.

HOTELLI HELMINEN

Perinteikäs perhehotelli on tunnettu Pellisen lihapullista, mutta uusi huippukokki sotkee keittiön.

Soppa

Minkälainen soppa syntyy, kun ravintolapäälliköllä on henkilökohtainen ongelma, joka vaietaan kuoliaaksi. Kaikille esimiehille puheeksi ottamisen vaikeudesta, palautekulttuurista ja varhaisesta puuttumisesta.

Tarinat on muokattavissa asiakkaan tarpeisiin. Kysy myös muita tarinoitamme mm. vallankäytön muodoista, monikulttuurisesta työyhteisöstä, työpaikkakiusaamisesta tai ikäihmisten kaltoinkohtelusta.

”Theatre can help us build our future,
rather than just waiting for it.”

Augusto Boal, Forum-teatterin kehittäjä