page contents

Taidelähtöinen ArtSense

Tuomme renessanssihenkeä tähän aikaan yhdistämällä taiteen, liike-elämän ja tutkijoiden osaamista. Meillä on 25 vuoden kokemus taiteen tekemisestä sekä yritysten esimies- ja johtotehtävistä. Olemme toteuttaneet yli 100 Forum-teatteritarinaa, valmentaneet erikokoisia ryhmiä ja olleet mukana laajoissa kehitysohjelmissa eri toimialoilla jo 15 vuotta.

– Niinan motto:

”Jokainen on puu.
Yhdessä olemme metsä.”

Niina Nurminen

Luova Johtaja & Perustaja

ArtSensen perustaja Niina Nurminen on näyttelijä, yrittäjä ja taidelähtöisten valmennusten uranuurtaja Suomessa. Rohkeus omien rajojen laajentamiseen voitti, kun työlle löytyi merkitys ja suunta. Kimmon kanssa ne kohtasivat luonnollisesti, sanoo Niina. Hän innostuu mahdollisuudesta kokeilla, toimia ja yhdistää asioita uudella tavalla. Teatteritausta on opettanut elämään läsnä hetkessä, tilanteessa, epävarmuudessa, muutoksessa ja vuorovaikutuksessa ihmisten ja ympäröivän maailman kanssa.

Kimmo Huhtimo

Toimitusjohtaja

”Suomi tarvitsee taiteilijoiden osaamista yritysten ja yhteiskunnan uudistumiseen”, DI Kimmo Huhtimo kommentoi siirtymistään ArtSenseen. Mehiläisen asiakaskokemusjohtajana nähdyt tulokset vakuuttivat hänet taiteen vaikuttavuudesta. Laaja käytännön johtamis- ja esimieskokemus eri yrityksistä auttaa Kimmoa ymmärtämään ArtSensen asiakkaiden tilanteet. Erityisesti hänet tunnetaan asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamisen osaajana ja pioneerina.

Lotta Lindroos

Freelance-näyttelijä ja valmentaja, joka on parhaimmillaan yhdessä muiden kanssa.

”Haluatko olla mukana vaikuttamassa yhteiskuntaan? ArtSense kysyi, halusin. Yhteiskunta olemme me ihmiset. Pienet havahtumiset, oivallukset ja omakohtaiset kokemukset ovat tie kohti hyvinvointia ja tasa-arvoa, työpaikoilla ja arjessa. ArtSensessa saan käyttöön koko luovan kapasiteettini ja pääsen lähemmäs ihmistä kuin pelkästään näyttelijänä.

– Kimmon motto:

”Alasta riippumatta olet kohtaamisalalla.”

ARTSENSE NÄYTTELIJÄT

Helsinkiläinen ammattinäyttelijöistä koostuva ryhmä on aloittanut toimintansa vuonna 2000 ja se soveltaa menestyksekkäästi Forum-teatterimenetelmää työyhteisöissä. Ryhmään kuuluvat Marc Gassot, Kaija Kiiski, Vera Kiiskinen, Lotta Lindroos, Taisto Oksanen, Cécile Orblin, Jarkko Pajunen, Kaija Pakarinen, Tuomas Rinta-Panttila, Jaana Pesonen, Carl-Kristian Rundman, Niina Sillanpää ja Ilkka Villi. Ryhmän johtajana toimii Niina Nurminen. Kaikki näyttelijät ovat alansa arvostettuja ammattilaisia, joilla on Forum-teatterin ja perinteisen näyttelijän työnsä ohella kokemusta mm. käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta, opettamisesta sekä erilaisten ryhmien parissa toimimisesta ja valmentamisesta.

Mukana myös

Tero Annanolli, kuvataiteilija,
opettaja ja taidepedagogi

Taina Mäki-Iso, teatteriohjaaja,
valmentaja ja klovni

Hanna Brotherus, koreografi,
ohjaaja ja tanssitaiteilija

Jyrki Haapala, koreografi,
tanssitaiteilija ja tanssinopettaja

Yhteistyössä Omakirja Oy:n kanssa toteutettu ”Lähettilään käsikirja” on hyvä esimerkki valmennuksen ja kumppanuusohjelman lisäelementistä. Kirjasta tehtiin työkalu, jonka avulla valmennuksessa olleet pystyivät kertaamaan oppimiaan asioita ja jakamaan niitä menestyksekkäästi eteenpäin. Omakirja on Artsensen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Omakirjan verkkosivupalvelu webu.fi on vastannut myös Artsensen verkkosivujen ulkoasusta ja toteutuksesta.